FAQ/Često postavljana pitanja ... ENCODER (SKROLUJ NIŽE ZA FAQS O ENTRAINER KAPIMA)


Šta je Encoder?
Encoder je prvi na svetu piezoelektrični vibracijski aktivirani poboljšivač performansi za sportiste, igrače svih sportova kao i ljude koji samo žele da se osećaju dobro tokom čitavog dana. Dizajniran je da se nosi na zglobu.


Koja je razlika između Encodera i drugih narukvica, ogrlica, medaljona ili drugih uređaja?
Mnogi takvi proizvodi su hologramski ili su bazirani na magnetu. Encoder je drugačiji. To je prvi i jedini uređaj koji je prilagodio piezoelektričnu tehnologiju za atletsko i sportsko tržište. Uređaj je kulminacija složenog biosoničnog repatrijiranja na području sonične neurotehnologije - što je (prevedeno) precizna mehanička manipulacija zvučnim talasima kako bi se došlo do željenih promjena u psihi i u fizičkom telu. U suštini, to uključuje "skulptovanje rezonantnih frekvencija" koje direktno utiču na ljudske performanse.


Koji je disk u centru Encodera?
Disk je piezoelektrični keramički disk, koji je serija minijaturnih kompresovanih kvarcnih kristala raspoređenih u piezoelektričnom formatu. Sadrži matricu aerobnih frekvencija koje podržavaju i povećavaju efikasnost i performanse organskih sistema tela. Ova vibraciona matrica utiče na biološke, električne, hemijske i druge fizičke sisteme tela, što dovodi do povećane funkcionalnosti, koherencije, strukturalnog integriteta i drugih pozitivnih karakteristika i koristi.
 

Šta znači "Piezoelectric"?
"Piezo" proizilazi iz grčke "piezo" što znači da stisnete ili pritisnete. Materijal se smatra piezoelektričnim kada poseduje mogućnost da transformiše električnu energiju u mehaničku energiju napona, a isto tako da pretvara mehaničku energiju napona u električni naboj. Često se nazivaju vibracionim energetskim sakupljačima, piezo-keramički diskovi pretvaraju kinetičku energiju u električnu energiju. Da biste razumeli piezoelektričnost, trebalo bi da gledate Pizeo Science i Piezo u sekciji “News” u okviru taba "About Piezo & Encoder "
 

Da li je disk Piezo siguran?
Encoder-ov piezo keramički disk je jednostavno kvarcna struktura, koja je sigurna kao i svaki kvarcni kristal. Piezo disk je posebno dizajniran i proizveden od strane jednog od vodećih svetskih dobavljača piezoelektričnih keramičkih ploča - čiji su svi proizvodi zvanično sertifikovani kao sigurni za potrošače. Disk sadrži matricu frekvencija za biopodešavanje i optimizaciju vibracionog sistema svih organa u našem telu. Nedavne kliničke studije su potvrdile da je Encoder 100% siguran i bez bilo kakvih negativnih i neželjenih efekata. Studije su otkrile da je Encoder imao neposredan efekat na subjekte koji su testirani, donoseći im vibracionu harmoniju u svakom organu, imajući za rezultat značajna poboljšanja u telu, kao i rad tela na optimalnom nivou.

 

Kako Encoder utiče na protok energije?
Prvo što je važno naglasiti jeste to što svaki deo sekunde tokom sportskih performansi i aktivnosti svakodnevnog života, hemikalije mozga (neurotransmiteri) igraju ulogu u odlučivanju o tome kojem delu tela treba poslati energiju. To su kritične odluke, a one se postižu pomoću neprekidnog protoka stotina hiljada električnih impulsa ili vibracijskih frekvencija. Dakle, Encoder služi, skoro kao antena, da koordinira ovaj sistem frekventne komunikacije i prevaziđe negativne vibracione barijere koje ometaju optimalne atletske performance, te koje pomažu sistemu da funkcioniše u vibracionoj harmoniji.
 

Kako Enkoder radi ako ne emituje zvučni zvuk?
Samo zato što ne čujemo frekvenciju, to ne znači da one ne postoji. Zvuk putuje u talasima kroz vazduh, zemlju i razne druge supstance. Većina zvukova (izvan dometa ljudskog sluha od oko 20 do 20.000 herca) ne može se videti ili čuti, ali se može osetiti vibracijama. Encoder obuhvata i infra-zvuk (ispod 20 herca) i frekvencije ultrazvuka (iznad 20.000 herca) - čovek ne može čuti ništa od toga, ali ljudski organi I organski sistemi “čuju” te vibracije (da biste razumeli, pogledajte video “John Stuart Reid & making sound visible" pod sekcijom/tabom "Bio-tuning Science”.
 

Kako piezodisk u Encoderu radi i služi da poboljša performanse ili da nekoga učini da se oseti bolje?
Encoder deluje tako što se sakuplja spoljašnje ultrazvučne vibracione frekvencije koje proizlaze iz kinetičkih kretanja ljudskog tela ili sportiste, koje se čuvaju i ponovo distribuiraju po celom telu.


Koje frekvencije se nalaze u Enkoderu za postizanje vrhunskih performansi?
Postoji preko 200 aerobnih frekvencija slojevito složenih u Encoder. Ključna vibratorna frekvencija je 10Hz alfa moždanih talasa. Ta frekvencija od 10Hz je osnovna i zajednička za svaki sloj u ovoj matrici frekvencija. 10 HZ se obično naziva “vrhunsko stanje uma” ili “Zona”, gde su telo i um u stanju fokusiranosti i kohezije.


Koji je performansni značaj alfa talasa od 10Hz koji je ugrađen u Encoder?
Alfa moždani talasi su znak opuštene aktivnosti u vašem mozgu i definisani su kao moždani talasi koji kruže između frekvencije od 8 Hz do 12 Hz. Ovo opseg frekvencija je poznat kao "Zona". Na primer, ima puno objavljenih dokaza koji pokazuju da, tačno pre nego što golf igrač udari svoj najbolji udarac ili kad košarkaš uputi šut, alfa aktivnost je veoma jaka u levoj hemisferi njihovog mozga. Dakle, kao najvažniji moždani talas, za vrhunske performanse, smatra se talas od 10 Hz (10 ciklusa u sekundi). To je frekvencija koja je zajednička za sve slojeve 100 frekvencija ugrađenih u Encoder.


Koje negativne vibracije i “prepreke”, koje ometaju optimalne performanse čoveka, Encoder sprečava svojim delovanjem?
Kao primer, svaki momenat svakog dana, mi smo bombardovani vibracijskim frekvencijama koje direktno otežavaju postizanje vrhunskih performansi. Prvo, postoje unutrašnji faktori koji utiču na performanse tela - kao što su hemikalije u hrani koju jedemo, tečnosti koje pijemo i zagađenje u vazduhu koji dišemo. Zatim postoji mnoštvo eksternih uticaja koji uključuju, na primer, mobilne telefone, računare, mikrotalasne, kao i nadzemne vodove. Sve te elektromagnetne frekvencije (EMF) mogu poremetiti ili uticati na integritet vibracione komunikacije između naših neurotransmitera, a kao rezultat, to može dovesti do toga da telo bude van ravnoteže ili u stanju disonance.

Kako Encoder tretira takve vibracione prepreke?
Encoder je ispisan nizom frekvencija koje se suprotstavljaju i negativnim unutrašnjim i negativnim spoljnim uticajima koji mogu biti posledica interferencije talasne dužine EMF-a.
 

Kako se Encoder dostavlja?
Ako kupite Encoder sa ove veb stranice, isporučuje se iz Škotske po osiguranoj fiksnoj stopi bilo gde u svetu, u vrlo zaštićenom i sigurnom pakovanju sa penom i punim uputstvima. Ako kupite Encoder preko jednog od distributera Biosonic Sports-a, troškovi isporuke mogu se razlikovati.

 

Koliko često treba da nosim svoj Encoder?
Veoma je važno (posebno za atletske performanse) da nosite vaš Encoder 24 sata dnevno. Preko 100 frekvencija je ugrađeno u Encoder kako bi održao vaše telo u stanju harmoničnog balansa. Stoga, sporadična ili retka upotreba vašeg Encodera može vas voditi od stanja proizvoljne neuravnoteženosti do ravnoteže, što je kontraproduktivno i ne preporučuje se.


Da li treba da nosim svoj Encoder i dok spavam?
Preporučujemo da nosite Encoder 24 sata dnevno, jer većina ljudi tvrdi da sa Encoder-om spava dublje i kvalitetnije. Imajte na umu da ako želite da skinete Encoder tokom spavanja, možete ga staviti pod jastuk, te i dalje nastavili da uživate u njegovim prednostima.
 

Da li je moj Encoder vodootporan?
Da, a takođe je otporan i na grebanje i prašinu. Tehnologija je hermetički zatvorena unutar Encodera i potpuno je otporna na bilo koju aktivnosti vezane za vodu. Jedino treba dobro isprati Encoder nakon izloženosti u slanoj vodi.
 

Mogu li da nosim svoj Encoder bilo gde na svom telu i da postignem iste prednosti kao da sam ga nosio na ručnom zglobu?
Encoder je dizajniran da se nosi oko zgloba, ali je jednako delotvoran ako je i unutar nekoliko centimetara od tela i može se staviti u džep od košulje ili pantalona. Naš prvi prototip bio je zapravo medaljon za ogrlicu, ali beta testiranje kod sportista otkrilo je da mnogi sportisti, posebno biciklisti i plivači, nisu želeli da Enkoder visi oko vrata tokom vežbe, tako da je narukvica mnogo kompatibilnija za ovaj tip aktivnosti.
 

Mogu li da nosim svoj Encoder sa nakitom, kao što je narukvica ili ručni sat, bez uticaja na planiranu funkcionalnost?
Da.

Da li deca mogu nositi Encoder?
Da. Frekvencije koje su utisnute na piezoelektrični disk Encodera mogu dovesti sisteme tela u stanje vibracijone harmonije i sinergijske kohezije, bez obzira na starost.
 

Da li ikada treba da punim svoj Encoder?
Ne.
 

Da li će moj Enkoder prestati da radi?
Encoder dolazi sa životnom garancijom i ne zahteva baterije.
 

Da li moj Encoder ima izvor napajanja?
Bazirajući se na pojavi piezoelektričnosti, vaš Encoder se samo-aktivira i ne zahteva nezavisan ili spoljni izvor napajanja.
On aktivira od strane vas i radi sve dok ga nosite. Radi kao pre-programirana zvučna viljuška, rezonirajući i jačajući vibracione informacije prisutne u elektromagnetnom polju vašeg tela.
 

Da li će rendgen na aerodromu oštetiti moj Encoder?
Ne. Međutim, izbegavajte izlaganje vašeg Encoder-a blizini jakih industrijskih magneta, kao što su oni pronađeni u MRI mašini.
 

Može li se koder nositi sa pejsmejkerom?
Da. Encoder nema magnete ili druge delove u sebi koji bi ometali pejsmejker.

Može li se Enkoder koristiti tokom trudnoće?
Da, Encoder se može koristiti tokom trudnoće bez štete. Encoder je neinvazivan i radi sa nosiocem kako bi poboljšao efikasnost prirodnih sistema tela.
 

Kako da znam da Encoder nije samo placebo efekat?
Nezavisan klinički test, koji je sproveden na Encoderu sa subjektima, koristeći opremu za fotoelektronsku sliku (GDV), pokazao je konačno da ova tehnologija nije efekat placeba. Skrolujte dole po početnoj stranici da biste videli video kliničkog testa.
 

Da li će Encoder sprečiti rak ili izlečiti bilo kakve bolesti?
Encoder nije medicinski uređaj. To je neinvazivni pojačivač i koordinator vibracionih transmisija od i do srca, mozga i drugih glavnih organa sistema tela. Nije namenjen dijagnostici, lečenju ili sprečavanju bilo kakve bolesti. Ako imate zdravstvenu tegobe, bolest ili bilo koje drugo zdravstveno stanje, konsultujte se sa licenciranim lekarima.
 

Ima li neželjenih efekata koje osećam kada prvi put nosim svoj Encoder?
Ogromna većina vlasnika Encodora doživljava trenutnu povećanu vitalnost, energiju i blagostanje. Međutim, u zavisnosti od načina života, ishrane i navika u piću, neki su upoređivali prvih nekoliko dana sa iskustvom detoksikacije i prijavili su da su imali osećaj neprijatnog, ponekad mučnog ili čudnog. Ovo je retko, ali je verovatnije da će se dogoditi ako ste sada prelazili iz veoma nezdravog načina života i jednostavno je simptomatski za telo koje se prilagođava frekvencijama koje oslobađa Encoder. Ako doživite ovu vrstu neugodnosti, postepeno možete da koristite Encoder, tako što ćete ga prvo nositi par sati dnevno i postepeno povećavate upotrebu 2-3 sata dnevno dok ne dođete do 24 sata dnevno.


Koliko će vremena trajati pre nego što primetim prednosti svog Encodera?
Nezavisan klinički test koji se sproveo na Encoderu sa opremom koja koristi fotoelektronski uređaj za snimanje (GDV) pokazuju da su njegovi efekti uočljivi odmah. Individualna iskustva mogu se razlikovati u oblasti poboljšane koordinacije i / ili izdržljivosti i dostizanje finalnih rezultata u ovim oblastima može trajati i do nekoliko dana.

Da li postoji garancija vraćanja novcu za Encoder?
Da. Želimo da budete zadovoljni svojim jedinstvenim i izuzetnim proizvodom. Stoga, molimo proverite uslove Garancije za životni vek koji prati kupovinu svakog Encodera. Uspešno možete aktivirati svoju životnu garanciju, po prijemu vašeg Encodera, koristeći uputstva koja dolaze sa Enkoderom, samostalno sprovedite mišićne testove, testove za ravnotežu, snagu i fleksibilnost sa ili bez Enkodera. Ako ste nezadovoljni rezultatima bilo kojeg ili svih takvih testova, možete vratiti Encoder uz ostvarenje punog povraćaja novca.
 

Da li Encoder-ova silikonska gumica ima bilo kakav efekat?
Ne. To je Encoder-ov piezoelektrični keramički disk u koji je kodirano preko 100 frekvencija koje pružaju stvarne prednosti. Disk se nalazi na prednjoj strani trake, unutar ovalnog dela trake.

 

 

Često postavljana pitanja ... ENTRAINER KAPI
 
Šta su Entrainer kapi?
Kapljice su čista organska izvorska voda iz Škotske koja je elektronski otisnuta matricom frekvencija koje podržavaju i povećavaju efikasnost i performanse organskih sistema tela.


Koje su prednosti?
Kao i Encoder, kapljice direktno utiču na elektrohemiju tela, što dovodi do poboljšanja funkcije kretanja, ravnoteže, koherencije i strukturalnog integriteta.
 

Koja voda se koristi u Entrainer kapi i da li postoje aditivi?
Korišćena voda je čista prirodna voda "Highland Spring" koja se dobija direktno iz zaštićenog zemljišta na Ochil Hills, Perthshire, Škotska - što je priznato od strane UK Soil Association i sertifikovano kao jedinstveno organsko zemljište. Vodu "Highland Spring" piju sportisti i sportski igrači u preko 30 zemalja.
 

Kako Entrainer kapi rade?
U svakoj ćeliji vode ima 440.000 informacionih panela. Informacioni paneli sadržani u Entrainer kapima “ispisani” su sa matricom vibracionih frekvencija i svaka kapljica prenosi memoriju svoje biosonske indukcije na molekularnom nivou u svaku ćeliju vode koja čini i do 90% ljudskog tela. Ako želite da shvatite kako voda zapravo može imati memoriju i sadržati informacije, posetite našu stranicu Science.

 

Koje frekvencije su utisnute u Entrainer kapi?
One su identična matrica od preko 200 aerobnih frekvencija sa kojima je Encoder ispisan i djeluju u sinergiji sa Encoder-om kako bi poboljšao prednosti oba.
 

Zar ne mogu samo piti strukturisanu vodu?
Dok strukturisana voda ima poboljšane hidratantne osobine, za razliku od Entrainer Kapljica koja čini da voda u vašem telu postane "kohezivna" voda, ona nije kodirana na iste frekvencije kao kod Encoder narukvice - tako bi izostao sinergijski efekat Encodera i Kapi.
 

Pošto su Entrainer kapi novi proizvod, nije li potrebno mnogo testiranja?
Entrainer Drops je zapravo evoluirao iz preko 20 godina naučnog istraživanja i predstavlja jednostavno inovativnu adaptaciju koja je u skladu sa nalazima i primenjuje nalaze nekoliko decenija naučnih istraživanja o “memoriji” vode. Pogledajte video zapise Delove 1-3 na sekciji "Pamćenje vode" ispod taba "Entrainer kapljice".


Da li možete predozirati telo stalnim korišćenjem Entrainer kapi?
Sasvim suprotno! Vibracioni sastav Entrainer Kapi usporava telesni stres uzrokovan negativnim frekvencijama od zagađenja u vazduhu koji dišemo, hranom koju jedemo i nizom spoljnih električnih interferencija - što može dovesti do neravnoteže i smanjene efikasnosti performansi.


Kako se isporučuju Entrainer kapi?
'Entrainer Drops' se isporučuju zajedno sa Encoder-om iz Škotske po osiguranoj fiksnoj stopi bilo gde u svetu, u veoma sigurnom pakovanju sa punjenjem pene i uz uputstva za upotrebu.

Kako da koristim Entrainer kapi?
Uputstva koja su na etiketi savetuju da se piju 2-3 kapi dnevno u bilo kojoj tečnosti.
 

Da li su Entrainer kapi opasne za decu?
Ne - oni su jednostavno poboljšana voda i ne učine ništa osim što povećavaju efikasnost prijema i prenosa frekvencija između srca i mozga i drugih glavnih organa tela, bez obzira na starost.


Da li su Entrainer Kapi nezakonite za upotrebu u bilo kom sportu?
Ne, one su potpuno aditivne i jednostavne kapi čiste vode.
 

Da li treba da koristim Entrainer Kapi svakog dana ili da ih povremeno koristim?
Do 90% vašeg tela je voda, a pošto Entrainer kapi rade zajedno sa Enkoder-om, da bi vaše telo održalo koheziju, neredovno korišćenje bi dovelo od promena sa balansa na neuravnoteženost i ne bi bilo korisno. U skladu sa uputstvima koja su na etiketi, savetuje se da pijete 2-3 kapi dnevno u bilo kojoj tečnosti.


Mogu li da stavim Entrainer kapljice direktno u moja usta ili ispod mog jezika, ili treba da ih idealno mešam sa vodom?
Da, mogli biste staviti Entrainer Kapljice direktno u usta ili u vodu ili bilo koju drugu tečnost za piće. Međutim, imajte na umu da uputstva na etiketi kažu da snažno protresete Entrainer kapi. Intenzivno stresanje bočice služi da poboljša vibracionu energiju vode i pokušavajući to da učinite direktno u usta može izazvati nepotrebno trošenje vašeg proizvoda.